MySpace u novom ruhu

Bez autora
Oct 28 2010

Veb stranica MySpace je izmenjena kako bi postala zabavnija i korisnija posetiocima. Stručnjaci dodaju da je reč o pokušaju da se sajt sačuva od finansijskog kraha.Više se neće takmičiti sa Facebookom, već će se truditi da zadže korisnike koje prevashodno zanimaju muzika i film, a to je uglavnom populacija mlađa od 35 godina. Novi sajt se drastično razlikuje od starog: smanjen je broj opcija, ima više informacija i mogućnosti u vezi sa muzikom, filmovi,a televizijom, slavnim ličnostima i igricama.

MySpace u novom ruhuVeb stranica MySpace je izmenjena kako bi postala zabavnija i korisnija posetiocima, kažu tvorci ove društvene mreže. Stručnjaci dodaju da je reč o pokušaju da se sajt sačuva od finansijskog kraha.

"Više se nećemo takmičiti sa Facebooko, već ćemo se truditi da zadžimo korisnike koje prevashodno zanimaju muzika i film, a to je uglavnom populacija mlađa od 35 godina", kaže izvršni direktor MySpace.

Novi sajt se drastično razlikuje od starog: smanjen je broj opcija, ima više informacija i mogućnosti u vezi sa muzikom, filmovi,a televizijom, slavnim ličnostima i igricama.

Čak je i logotip redizajniran.

Na sreću korisnika, mogućnost da sami prilagode lične My Space strane nije ukinuta.

Sada je puštena probna verzija sajta koja je dostupna samo ograničenom broju korisnika. Lansiranje konačne verzije planirano je za kraj novembra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik